HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

prijs

1195.00

tijd

1 x 30 min

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

 
MUZIKALE ACT BOEKEN OF INHUREN

TAMARA

Zangeres Tamara heeft werkelijk alles in huis wat van een topzangeres verwacht mag worden: Een stem om kippenvel van te krijgen, oogverblindende schoonheid, muzikale veelzijdigheid en een zeer uitgebreid repertoire! In haar jarenlange aanloop naar de top heeft zij zich ontwikkeld tot een professional die het publiek perfect weet te bespelen. Tamara brengt een zeer veelzijdig repertoire van lekkere swing- en disconummers tot rock ‘n roll, country en soul!
 
Tamara werd ontdekt door de BZN leden Jan Keizer, Jack Veerman en Jan Tuijp. Ze trad op in diverse Tv-programma’s en deed mee aan Hennie Huismans Soundmixshow als Linda Ronstad met de hit Desperado. Haar eerste CD single als de vrouwelijke helft van het duo Ben & Tamara werd een Mega Top 50 hit. Met diverse singles, waaronder Dit vergeet ik niet  verscheen zij regelmatig op tv. Tevens was zij te bewonderen in het voorprogramma van The Bold & The Beautiful en zong zij samen met Paul de Leeuw een duet in zijn programma “Laat de Leeuw”.
 
Tamara heeft diverse malen opgetreden voor de Nederlandse militairen in Bosnië en Kosovo Samen met Harry Slinger, Erik Hulzebosch en vele anderen heeft zij daar diverse shows gegeven. Ook was zij 2 jaar lang wekelijks te bewonderen als the leading lady in dinnershow Fun Village Express in Harders’ Plaza te Harderwijk.
 
Tamara’s act bestaat uit de zaal-act Greetings From Holland (waarbij Tamara in Hollandse klederdracht tulpen uitdeelt aan het publiek), een spectaculaire metamorfose (van schattig, naďef bloemenmeisje tot uitdagende diva) en 1x30 minuten podiumsensatie met nummers als o.a. Proud Mary, Paradise by the Dashboardlight, Let’s Get Loud en Think afgewisseld met mooie ballads en de mini-act Evita.
 
De act kan worden uitgebreid met 2 danseressen, die met hun sterke choreografieën, spectaculaire uitstraling en verrassende kledingchangementen een extra dimensie aan het geheel geven.
  Kortom: Tamara is een ware allround-artieste!

prijs

1195,00

tijd

30 tot 45 minuten   

 

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  
:: BOEKINGEN ::
Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
                                            stuur een mail..

 

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010