Zangeres Hanny bekend van o.a. haar hits " Maar vanavond heb ik hoofdpijn" , " Liefde is lekker" , " Peter, ik vertrouw je voor geen meter" , " Sex, mannen en geld" , " Mijn kijkdoos" en vele anderen treedt 1 x 30 minuten op met orkestband. Haar optreden zal er tevens voor zorgen dat uw feestavond geslaagd is.

Sinds 1972 bewijst zij een vaste waarde te zijn in de Nederlandse amusementswereld. Haar debuut als zangeres van de Rekels bracht haar als zestien jarig meisje direct haar eerste nummer 1 hit. Nu is Hanny een volwassen vrouw die weet wat ze wil en die staat voor haar mening. Nog altijd is Hanny met regelmaat in de hitparade terug te vinden. In 1972 werd Hanny uit honderden kandidaten gekozen om Corry Konings op te volgen als zangeres van de Rekels. De eerste plaat van Hanny & de Rekels was het door Pierre Kartner geschreven en geproduceerde nummer " Mario" , een regelrechte evergreen. Een groot aantal hits volgde. In 1977 besloot ze de Rekels vaarwel te zeggen en zich helemaal aan haar rol als moeder te wijden. Per slot van rekening: " zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens" . In 1988 liet ze zich overhalen om opnieuw met Hanny & de Rekels een plaat te maken. Pierre Kartner tekende voor de productie en opnieuw stond de eerste single direct in de hitparade. Een lang leven was deze hereniging niet beschoren.

Hanny & de Rekels gingen in 1989 uit elkaar en Hanny besloot solo verder te gaan. De eerste solo single die Pierre Kartner voor haar schreef was " Maar vanavond heb ik hoofdpijn" . Het was weer een schot in de roos. De single werd stuk gedraaid op de radio en bestormde eind 1990 tot half 1991 (!) de hitparades. Van een mooiere start had Hanny niet kunnen dromen. Vanaf dat moment liep haar carrière als een Zwitsers uurwerk. Er volgde drie opeenvolgende hits " Liefde is lekker, maar lekker is niet altijd liefde" , 'Peter, ik vertrouw je voor geen meter" en " Elke vrouw" . Vooral met haar optredens kreeg Hanny er steeds meer echte fans bij. Als geen ander weet zij haar publiek te bespelen en een fantastische avond te bezorgen. Na het eerste album " Hanny" kwam " Voor iedereen" , waar hits als " Mijn kijkdoos, " Sex, mannen en geld" en " Mijn tranen zul je nooit meer zien" op te horen zijn. De bekroning voor Hanny kwam in 1992 toen ze de Veronica Award voor de meest populaire zangeres van het jaar 1992 , uitgereikt kreeg.

Daarna maakte Hanny een derde CD " Een onbeschrijfelijk gevoel" , waarop een aantal prachtige nummers te horen zijn. In 1993 en 1994 was ze met de singles " Dat moet echte liefde zijn" , " Ik fluit naar alle mannen" en " Ik ben je vrouw maar geen slavin" wederom in de hitparades vertegenwoordigd. De hits die Hanny in 1995 scoorde kwamen voornamelijk van haar album " Zoals ik ben" . Opvallend was de single " Mata Hari" onder leiding van de producers en tekstschrijvers Riny Schreijenberg en Emile Hartkamp. Samen met dit zeer succesvolle producersduo is Hanny klaar voor de volgende eeuw. Op platengebied valt er de komende jaren het nodige van haar te verwachten. De voorloper van haar later te verschijnen album is de single " Donder op" . Een nummer waar terdege rekening mee gehouden dient te worden en dat klinkt als een klok.

Haar optredens, waarin zij tevens met een medley een ode brengt aan de Zangeres Zonder Naam, blijven een must voor iedere festiviteit waar het woord " FEEST" echt met hoofdletters geschreven dient te worden.

prijs 1895,00 excl btw
tijd 30 minuten

prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en typfouten

BOEKINGEN
GEERLING-EVENEMENTEN & ARTIESTEN
POSTBUS 1133 - 1500 AC - ZAANDAM - TEL 075 6147471 - FAX 075 6147471
of onze vestiging in Valkenburg
CREMERSTRAAT 9 - 6301 GD - VALKENBURG - TEL 043 6010345 - FAX 043 6016252
info@geerling-evenementen.nl
www.geerling-evenementen.nl

0     indien u om deze pagina geen frame ziet klik dan hier