HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

prijs

the power of Magic 1350,00   25 minuten

Art of illusion incl 2 danseressen 2250,00 45 minuten

Illusion 4  Kids 895,00 45 minuten

Art of Illusion Theatre Tour incl 4 danseressen en lichtshow   4550,00 2 x 45 minuten

 

excl vervoerskosten en btw

 

tijd

zie bovenstaand

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

 
GOOCHELAARS, ILLUSIONISTEN EN MAGIC ACTS BOEKEN
WINFRIED EN ANGELIQUE

Winfried & Angelique bij de EuromastWinfried en Angélique waren te zien in vele grote theatershows in binnen- en buitenland. Zij traden o.a. op in
Parijs, Monte-Carlo, St. Etienne, Berlijn, Luxemburg, Hamburg, Stuttgart, Antwerpen, Bregens, Amsterdam en op cruiseschepen in U.S.A.

Naast de vele nationale prijzen waaronder het tweevoudig Nederlands Kampioenschap, werd het duo onderscheiden met grote internationale prijzen en awards. Met het verkrijgen van deze awards scharen zij zich in de rij der grote illusionisten.

De belangrijkste onderscheidingen zijn:
- De Eremedaille van de Magische Cirkel Duitsland.
- Voor hun shows in Parijs ontvingen zij in een grote televisieshow op TF 1 de " Mandrake D'or" samen met Siegfried en Roy uit Las Vegas.
- Voor Winfried en Angélique`s bijdrage van 5 shows aan het 17e festival " Monte-Carlo Magic Stars " in het Princesse Grace Theater te Monaco kregen zij onder toeziend oog van de Koninklijke Familie, de nooit eerder uitgereikt " Mention Spéciale du Jury "

Winfried & AngéliqueDe grote kracht van het artiestenduo is dat zij zich onderscheiden door veelal zelf ontworpen en gebouwde illusies.

Naast de bestaande show " THE POWER OF MAGIC" hebben Winfried en Angélique nu een spetterende sensationele nieuwe show genaamd " ART OF ILLUSION" .
Dit is een wervelende show van 45 minuten, vol met dans, verbazing en magie. Een show met de nieuwste en zeer moderne illusie's samen verweven met danseressen van Shine International tot een kompleet spektakel.

Deze unieke theatershow (op Uw lokatie) kan en mag niet op Uw evenement of feest ontbreken.

Winfried & AngéliqueTHE POWER OF MAGIC
In deze 25 minuten durende show zullen top illusionistenduo Winfried & Angélique u meenemen in de wereld van illusie en magie. De naam van de show kunt u letterlijk nemen want de power zal van het podium kanallen met een snelle en spectaculaire show zal u van de ene verbazing in de andere vallen.

ART OF ILLUSION
Is de naam van de andere show van het magische duo. In dit schouwspel zullen Winfried & Angélique versterking krijgen van twee beeldschone dansseressen van Shine International, waardoor deze show uniek is in zijn soort. Natuurlijk zitten alle bekende ingrediente van Winfried & Angélique weer in deze show. Aktie, snelheid, verbazing en spektakel zullen de boven toon voeren.

ART OF ILLUSION THEATRE TOUR
Eindelijk is deze sensationele illusieshow te zien in Nederland. Na de shows van het duo over de hele wereld kan nu het thuisland ook genieten van de twee in het theater. Magische Sfeer, orginele illusies, opzwepende muziek, dynamische dansen zijn de woorden voor de nieuwe theatershow " ART OF ILLUSION " van dit top illusionistenduo. Winfried
& Angélique brengen dit jaar (seizoen 2005/2006) voor het eerst hun nieuwe avondvullende theatershow ART OF ILLUSION. In een wervelende show van twee keer 45 minuten zorgen de nieuwste illusies samen met vier danseressen van Shine International en een sensationele lichtshow van Rombouts Showequipment voor een kompleet spektakel. Zodra het doek opgaat, zal het publiek worden getrakteert op een adembenemende en razend snelle show. Het duo met internationale allure zal u dingen gaan laten zien die u niet voormogelijk had gehouden en welke u zeker zullen bijblijven. Alle illusies die u ziet zijn speciaal voor deze show ontworpen en gebouwd. Waardoor deze show uniek is!

Winfried & AngéliqueUITKOPEN, EXCLUSIEF VOOR UW BEDRIJF!
Ook is er de mogelijkheid om ART OF ILLUSION THEATRE TOUR uit te kopen, dit betekent dat de show exclusief voor uw bedrijf of organisatie zal worden opgevoerd. De show vindt plaats in een theater naar wens. Natuurlijk kunt u bij een uitkoop show zelf de datum en tijd bepalen. Of een deel van de zaal uitkopen, tijdens de tour bij u in de buurt. Zou u willen eten of drinken dan behoord dit ook tot de mogelijkheden. Tevens kan er in overleg met Magic Vision aanpassingen in het programma worden gemaakt zodat de show volledig word toegespitst op uw bedrijf of de gelegenheid van uw evenement.

ILLUSION FOR KIDS
Bent u op zoek naar hoogwaardig entertainment voor kinderen van deze tijd? Dan bent u aan het goede adres! Top illusionistenduo Winfried
& Angélique kregen in de afgelopen jaren heel veel vragen of het niet mogelijk was of hun shows ook voor kinderen te presenteren. Na een jaar van voorbereiding en het bouwen van illusies voor dit concept is het dan nu zover Wij presenteren u voltrots " Illusion For Kids" . Een spectaculaire illusieshow, speciaal ontwikkeld voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Bij de ontwikkeling van deze show is rekening gehouden met het concentratie en inlevingsvermogen van deze leeftijdscategorie. Naast een reeks unieke verschijningen, verdwijningen en adembenemende vuureffecten zullen tevens een zwevende tafel en zelfs een heuse zwarte kat voorbij komen. De kids worden dermate bij de show betrokken dat zij gegarandeerd van het begin tot het eind van de show op het puntje van hun stoel zullen zitten! Tevens is er een workshop beschikbaar welke kan worden geboekt na de show. Hier leren de kinderen een aantal leuke trucs en de fijne kneepjes van het vak!

Winfried & AngéliqueSHOWS OP MAAT
Met groot succes worden Winfried
& Angélique regelmatig gevraagd voor de presentatie van nieuwe bedrijfsprodukten. Op een zeer orginele en verrassende wijze aanschouwen nieuwe produkten het daglicht. Daarnaast kunnen Winfried & Angélique op een spectaculaire manier zorg dragenvoor het openen van nieuwe bedrijfspanden. Dit gebeurd natuurlijk geheel op maat zodat de indentiteit van het bedrijf of produkt naar voren komt!

LICHTSHOW
Nu extra bij te boeken een grote en SPECTACULAIRE LICHTSHOW speciaal ontworpen voor de shows van Winfried & Angélique in samenwerking met Rombouts Showequipment BV.( € 925,00 )

prijs
the power of Magic 1350,00   25 minuten
Art of illusion incl 2 danseressen 2250,00 45 minuten
Illusion 4  Kids 895,00 45 minuten
Art of Illusion Theatre Tour incl 4 danseressen en lichtshow   4550,00 2 x 45 minuten
 
excl vervoerskosten en btw
tijd

zie boven  

 

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  
:: BOEKINGEN ::
Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
                                            stuur een mail..

 

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010