HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

4

3750.00 excl BTW
solo act
incl geluid tot ca 300 personen
30 minuten
 
5900.00 excl BTW
met band
incl geluid tot ca 600
personen
45 minuten
::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

------

:: BOEKINGEN::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
stuur een mail..

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

BOEKINGEN OF INFO OVER HET BOEKEN OF INHUREN VAN

LAURA FYGI

Je hoort het vaak genoeg, van hier naar Tokyo, maar in het geval van Laura Fygi is het echt waar.
Een fantastische zangeres met een uniek stemgeluid. Zij zingt moeiteloos in het Engels, Frans, Spaans en Portugees (zelfs in het Chinees) en beweegt zich door de genres met groot gemak. Haar platen worden in meer dan 30 landen verkocht.
 
Haar levensverhaal is genoegzaam bekend. Het klinkt ook als een sprookje: Philips directeur krijgt met Egyptische buikdanseres beeldschone dochter, ze wonen eerst in Montevideo, Uruguay, dan in Nederland. Dochter kan al zingen voor ze kan lopen en als Nederlands meest sexy groep wordt geformeerd, Centerfold, is de inmiddels volwassen dochter daar het stralende middelpunt van.
Centerfold toert zeven jaar de zeven zeeën over. Dan wordt de manager van Centerfold, Herman van der Zwan, A&R director bij een platenmaatschappij en hij belooft Laura een solocarrière.
 
En zo is het precies gegaan. Want sommige sprookjes worden werkelijkheid.
Laura ging doen wat ze altijd al had willen doen. Jazz zingen. Onder productionele leiding van Ruud Jacobs en met behulp van een aantal van ‘s werelds beste solisten waaronder Toots Thielemans en Philippe Catherine gaat zij de studio in voor de plaatopname als begin van haar solocarrière. De prachtige songs uit het Great American Songbook die zij op een verrassende, prachtige en volstrekt eigen manier vertolkt. Meerdere opnames volgden met gastoptredens van beroemde solisten en zangers zoals Clark Terry en Michael Franks. Met name ‘Watch what happens’, haar unieke samenwerking met Michel Legrand, dwong internationaal en nationaal veel respect af. En toen iedereen zich afvroeg wat de volgende stap zou zijn gaf zij een eenmalig concert met het Metropole Orkest. Hiervan werd een prachtige registratie gemaakt en Carré was uitverkocht. De Nederlandse en Amerikaanse televisie zonden het concert uit en de CD en DVD gingen als warme broodjes over de toonbank.
 
Wie zei dat sprookjes niet bestaan?
 
Wat is het geheim van haar succes? Dat is de combinatie van een aantal dingen.Om te beginnen: ze kan fantastisch zingen. Een husky stem met een prachtige dictie en een fantastische timing die al eens is vergeleken met die van Peggy Lee en de intimiteit van Julie London.
Ze heeft een Internationale uitstraling die haar in staat stelt met hetzelfde gemak in Ronnie Scott’s Jazz club in Soho te staan als op de allergrootste podia in vrijwel alle wereldsteden. Ze ziet er wondermooi uit met haar exotische uiterlijk. Ze is even Latin als Jazzy. Maar het allerbelangrijkste is dat Laura een storyteller is, iemand die van een song een verhaal weet te maken. Zodat die rechtstreeks vanuit haar hart het jouwe raakt. Terwijl het ook nog eens swingt als een trein.
 
Laura is al lang een internationale ster. Als enige Nederlandse zangeres stond ze wekenlang in de Top Jazz Album charts van Billboard. Maar er komt meer...

prijs
3750.00 euro excl BTW
5900.00 euro excl BTW met band
tijd

30 minuten incl geluid tot ca 300 personen

45 minuten met band en geluid tot ca 600 personen

prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en typfouten

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  
 
 
 

 

 

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010