HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

KAREL VAN DE GRAAF

Dagvoorzitters
Discussieleiders
Moderators
Presentatoren
Interviewers
Gastsprekers
Voice-overs

prijs

op aanvraag

tijd

in overleg 

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

BOEKINGEN VAN DAGVOORZITTER SPREKER MODERATOR EN DISCUSSIELEIDER

KAREL VAN DE GRAAF

Karel van de Graaf
Karel van de Graaf
Als 11-jarig jongetje was Karel van de Graaf al jaloers op de journalisten die bij belangrijke gebeurtenissen aanwezig mochten zijn om verslag te doen. Dat wilde hij ook.

In 1969 trad Karel in dienst bij de AVRO Radio. Hij maakte naam met programma’s als ‘Service Station’, ‘Met Het Oog Op Morgen’, ‘Een Middagje AVRO’ en ‘Van De Graaf Generator’. Karel zag zijn inspanningen in 1981 bekroond met de Zilveren Reismicrofoon.
In december 1984 schreef Karel geschiedenis met een spraakmakende aflevering van zijn eigen, wekelijkse talkshow ‘Karel’ met de voor- en tegenstanders van Bouterse. De uitzending liep uit op een vecht- en schietpartij. Dat spraakmakende fragment was in 54 landen - van Mexico tot Australië - op TV te zien. De AVRO besloot daarop met het programma door te gaan. De talkshow zou in de loop der jaren een keur van nationale en internationale coryfeeën verwelkomen.

Karel presenteerde o.a. NOS-uitzendingen zo ook tijdens de Golfoorlog (1991) en de aanslagen op 11 september (2001), en bij de AVRO ‘Naar Eer En Geweten’ en hij presenteerde vanaf 1986 regelmatig afleveringen van de actualiteitenrubriek Televizier, dat later opgaat in Netwerk.

Ook doet hij jarenlang het gesprek met de minister president. In oktober 1999 startte de opvolger van de talkshow ‘Karel’, ‘De Toekomst van Karel’. Daarnaast presenteerde hij de ‘Kern Van De Zaak’ en ‘Tien Lastige Vragen’.

Na een door de politiek verplichte zenderruil werd van de Graaf presentator van EenVandaag dat uitgroeide tot de best bekeken actualiteitenrubriek van ons land. In het seizoen 2006 en2007 presenteerde van de Graaf met groot succes 'Wie is de Mol?'. Op 1 oktober 2007 nam hij onverwacht afscheid van de omroep. Hij werkt nu als directeur corporate communicatie bij Econcern, een van de grootse Europese producenten van duurzame energie met ongeveer 1000 medewerkers in 19 landen.

Karel van de Graaf is een grote tv-persoonlijkheid en dynamisch presentator. Hij is journalist en tv-presentator met meer dan dertig jaar ervaring. Van de Graaf is bovendien een ervaren dagvoorzitter met veel en een brede expertise.

 

prijs
op aanvraag
incl werkbespreking en reiskosten.
tijd dagdeel / in overleg.

 

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  

 

 

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010

:: BOEKINGEN ::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
   stuur een mail..