HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

JEROEN SMITS

Dagvoorzitters
Discussieleiders
Moderators
Presentatoren
Interviewers
Gastsprekers
Voice-overs

prijs

op aanvraag

tijd

in overleg 

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

BOEKINGEN VAN DAGVOORZITTER SPREKER MODERATOR EN DISCUSSIELEIDER

JEROEN SMITS

JEROEN SMITS
Jeroen Smits werd geboren op 2 oktober 1975 in Leidschendam. Al snel blijkt dat Smits talent heeft voor het maken van grappen en het entertainen en vermaken van mensen. Smits is op voetbalclub of familiefeest vaak de spil van het gebeuren als het gaat om lachen en het maken van plezier. Hij speelt rollen in toneelstukken op de basisscholen die hij doorloopt. In 1992 behaalt hij op het st. Maartenscollege te Voorburg zijn MAVO D diploma.
 
Als vrolijke, eerlijke puber speelt voetbal een grote rol in het dagelijkse leven van Jeroen. Hij steekt zijn ambitie, om als prof door het leven te gaan, dan ook niet onder stoelen of banken. Trainen, trainen, trainen, dat is waar de inmiddels 2e jaars MBO student Smits, zich op dat moment mee bezig houdt. Echter, in de zomer van 1994 wordt Jeroen door zijn nichtjes opgeven voor een auditie van het nieuwe RTL 4 programma Moppentoppers.
 
In Aalsmeer begint de doorbraak op de Nederlandse televisie en de weg naar het bekende Nederlanderschap, vele optredens in het land, het maken van commercials en een theatershow.< br />
Miljoenen kijkers zitten aan de buis gekluisterd als in november 1994 Ron Brandsteder de eerste finale van de moppentoppers presenteert. Jeroen wint met overweldigende meerderheid de finale. De publieksprijs krijgt hij uit handen van Simone Kleinsma en de vakjury prijs uit handen van André van Duin. Wat de 17-jarige Jeroen erg ontroert, zijn de woorden die van Duin hier aan toevoegt: “Het is meer dan verdiend, van jou gaan we nog veel horen en plezier aan je beleven”. In 1995 komt daar nog eens de overwinning van de Supercup van moppentoppers bij. Tussen deze twee overwinningen door maakt Jeroen in opdracht van Bolletje beschuit, in oktober 1995, een televisiecommercial samen met actrice Tanja Jess.
 
Het wordt Jeroen steeds duidelijker dat zijn toekomst in de televisie & entertainmentwereld ligt. Hij heeft zich inmiddels neergelegd bij een amateur-carrière als voetballer en stopt met zijn studie aan het Tinbergen College te Den Haag. Toch boekt Jeroen in een later stadium nog een sportief succes, als hij twee maal geselecteerd wordt en tevens twee interlands speelt voor het Nederlands Beach Soccer Team. In augustus 2005 speelt hij als keeper van dit team tijdens de UNICEF Four Nations Cup tegen Engeland en Duitsland op het strand van Scheveningen.
 
Vanaf januari 1995 richt Jeroen zich volledig op een carrière als presentator/entertainer. Als televisiepresentator maakt Jeroen in oktober 1996 zijn debuut bij de start van Call TV bij Veronica. Hij begint in de nachtelijke uren met het programma Nachtbrakers, vanwaar hij doorgroeit naar de middagprogramma’s. Jeroen wordt gevraagd om vanaf het najaar 1997 in Showbizcity te Aalsmeer in de comedy club te gaan optreden als stand-up comedian. Hier ontstaat de liefde voor het theatervak. In december ’97 heeft hij zijn eigen mini-theatertour de drie voorstellingen zijn binnen 48 uur uitverkocht.
 
In december ’99 brengt platenmaatschappij Koch MM een cd uit met een terugblik van Jeroen op de afgelopen eeuw. Dit succes wordt opgevolgd door een uitverkochte theatervoorstelling in het Amsterdamse Nieuwe de la Mar theater op 20 december van datzelfde jaar.
 
Jeroen presenteert ondertussen nog steeds dagelijks verschillende programma’s, waaronder het kinderprogramma Trits Kids. Opnieuw voelt Jeroen de match en magie, van weleer, tussen hem en kinderen. Met meer dan 3000 uur live televisie en een groot aantal optredens in het land is Smits een presentator met bijzonder veel ervaring. Naast het presentatievak heeft Jeroen ook zijn eigen productiebedrijf. Dit bedrijf produceert bedrijfsevenementen, particulierenevenementen, bedrijfsfilms, totaal concepten, bruiloften en televisieformats. In oktober 2002 verkoopt Jeroen als producent zijn eerste concept aan Net 5, dat van Smits 14 afleveringen ‘Waar ben ik’ koopt.
 
In februari 2001 bedenkt en produceert Jeroen, voor het Haags Amateur voetbal, het Haags Voetbal Gala. Een evenement waarbij de beste spelers in verschillende categorieën verkozen worden. Een gala op vijfsterren niveau, waarbij sport en business elkaar op een unieke manier treffen. Jaarlijks nemen 220 gasten, zowel bedrijven als genodigde, plaats in het Crown Plaza Promenade Hotel in Den Haag. Dit evenement wordt uitgebreid met een full colour 32 pagina tellende krant die vanaf het seizoen 2005 – 2006 maandelijks wordt verspreid onder alle regioclubs en bedrijven in een oplage van 15.000. Jeroen is ook hiervan bedenker, producent en uitgever.
 
Naast het drukke bestaan als televisiepresentator, entertainer, zelfstandig ondernemer, voetballer en partner, wordt Smits vanaf 2002 ook nog ambassadeur bij de stichting Homeplan. Deze stichting bouwt huizen in Mexico voor de aller armste en zorgt ervoor dat daklozen een huis krijgen. Voor deze stichting maakt Smits in 2003 een ontzettend mooie en ontroerende documentaire.
 
Op 23 december van het jaar 2004 zit Jeroen tien jaar in het “vak“. Hij viert dit met een eigen geproduceerde theatervoorstelling in de Rijswijkse Schouwburg. Samen met tekstschrijver Eppo Ford schrijft hij de voorstelling Lachen voor het Kerstdiner, is het de moeite nog waard”. In een bomvol theater genieten 700 gasten van moppen, verhalen, opmerkelijke gedichten en gevoelige liedjes. Jeroen ten voeten uit. Vanaf dat moment zijn Ford en Smits aan elkaar verbonden, al de op maat geschreven teksten maken ze gezamenlijk. Zo werken ze vanaf februari 2005 aan een nieuwe theatershow “Ach was ik maar bij moeder thuis gebleven”. Een voorstelling van ruim een uur en twintig minuten die vanaf 2006 in de verschillende theaters in Nederland te zien zal zijn.
 
In maart 2005 neemt Jeroen de beslissing om te stoppen met het maken van Call TV programma’s voor Endemol. Nadat zijn kinderprogramma Trits Kids, door minister Donner van justitie verboden wordt vanwege het gokelement, besluit Jeroen geen zogehete oproepprogramma’s meer te willen presenteren en levert zijn doorlopende verbintenis uit vrije wil bij Endemol in.
Beide partijen komen binnen een week tot overeenstemming. Jeroen is vanaf dat moment vrij om te gaan waar hij wil. Zijn liefde voor de radio, sport of anderszins vermaak op de Nederlandse Televisie behoren weer tot de mogelijkheden.
 
Jeroen Smits een absolute duizendpoot die door zijn nog jonge leeftijd en vele ervaring, nog een aardige toekomst op de Nederlandse televisie en theater voor de boeg heeft.
prijs
op aanvraag
incl werkbespreking en reiskosten.
tijd
dagdeel / in overleg.

 

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  

 

 

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010

:: BOEKINGEN ::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
   stuur een mail..