HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

2450.00 excl BTW
incl geluid tot ca 300 personen

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

------

:: BOEKINGEN::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
stuur een mail..

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

BOEKINGEN OF INFO OVER HET BOEKEN OF INHUREN VAN

HARRY SLINGER

Drukwerk

Als leadzanger van de popgroep Drukwerk verwierf Harry Slinger (1949) in 1980 landelijke bekendheid met het nummer Je loog tegen mij dat zes weken lang aan de top stond van alle hitlijsten. Een jaar later zegden de bandleden er hun vaste baan voor op, voor Slinger betekende dit het definitieve einde van zijn carrière bij eerst Albert Heijn en later als jongerenwerker in Amsterdam-Noord. Hits als Marianneke, Schijn ’n lichie op mij, Hé Amsterdam, Lijn 10 en Carolien volgden elkaar in rap tempo op. Drukwerk trad overal op: zowel in discotheken, op bedrijfsfeesten als in menige feesttent ging het publiek uit zijn dak. Voor Slinger zelf waren de concerten in Carré en het Concertgebouw toch wel de parels op zijn werk. Toen de populariteit van de groep minder werd besloot Drukwerk het met enige tegenzin voor gezien te houden. Het laatste optreden in november 1990 in de Amsterdamse Stadsschouwburg was echter binnen vijf minuten uitverkocht. Ook het goedlopende café Drukwerk dat de groep vijf jaar aan het Singel in Amsterdam exploiteerde werd van de hand gedaan. 

Solo verder

Het podiumbeest Harry Slinger was echter nog lang niet uitgezongen en produceerde solo-CD’s als Uit stilte geboren en Naar je hart. Zijn rode mutsje kón hij ook niet aan de wilgen hangen, want naast zijn eigen nieuwe nummers bleef het publiek vragen om zijn overbekende Drukwerkrepertoire. Slinger trad veel solo op, maar toch bleef het ‘samen muziek maken’ de sociaal bewogen volksvermaker aantrekken. Met het Friesk Jeugdharmonie Orkest en Jeugdorkest Jong Excelsior uit Amsterdam Osdorp nam Slinger harmonie-CD’s op met nummers als Het land van Jan Klaassen, Een vrijgezel, De klaagzang van de klootzak  en Groet mijn Amsterdam. 

Toneel

Altijd al had Slinger gelonkt naar het podium als ‘toneel’ en brutaal als hij was wist hij ook daar een nieuwe carrière in op te bouwen. Het begon in het stuk De muisjes van Gees Linnebank. Hij kreeg rolletjes in TV-programma’s als In de Vlaamsche Pot, Baantjer, in de films Flodder en Nachtrit. En ook grotere rollen op toneel zoals in Een schitterende jongen (Amsterdams Kleinkunst Festival), Opa in TiTaTovenaar (een V&V productie), Het Heilig Vuur (stichting De Zonnebloem) en in april 2008 de minimusical Tusschen Dam en Rembrandtplein over het leven van tekstschrijver Dirk Witte (Amsterdams Kleinkunst Festival). Tevens is de veelzijdige ‘amuseur’ zoals Slinger zichzelf wel eens noemt in het seizoen ‘08/’09 door het hele land te zien als rabbijn  in het stuk Anatevka (Mark Vijn Theaterproducties). 
Seizoen 2009-2010 komen we Slinger wederom tegen in een grote musical productie. In de rol van Sheriff zullen we Slinger t/m juli 2010 in de musical All Shook Up - Love me Tender zien spelen.
De musical met liedjes van Elvis Presley, perfect in het Nederlands vertaald door Jan Rot doet vele theaters door heel Nederland aan.

Nieuwe cd

In die tussentijd heeft Slinger ook nog tijd gevonden om met een aantal topmuzikanten een nieuwe CD op te nemen Het Juiste Spoor, een zeer gevarieerd album met zowel ballades als rocknummers, waaronder Amstel Hotel, Volwassen nou, De Multinationale. Het album is begin 2009 verschenen.

U ziet: Slinger is geen man die onderuitgezakt op de bank zit.....

prijs
2450.00 excl BTW
tijd

30 minuten incl geluid te ca 300 personen

prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en typfouten

 

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  
 
 
 

 

 

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010