HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

prijs op aanvraag
 
optreden 75 minuten live met band

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

------

:: BOEKINGEN::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
stuur een mail..

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

BOEKINGEN OF INFO OVER HET BOEKEN OF INHUREN VAN

GUUS MEEUWIS

De Groots Met Een Zachte G - Uit & Thuis 2009 concertreeks was nog maar net achter de rug of de 2010 editie ging alweer succesvol de verkoop in! De stadionconcerten van Guus Meeuwis en alles wat er omheen hangt zijn uitgegroeid tot een van DE muziekevenementen van het jaar. Sinds 2009 dus ook in een Uit & Thuis variant. Op 5 en 6 juni stond de Brabantse zanger voor het eerst in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen en die shows werden minstens even enthousiast bezocht als de concerten op 12, 13 en 14 juni in het vertrouwde Philips Stadion in Eindhoven. Dus ook in 2010 zal Groots Met Een Zachte G terugkeren in zowel Friesland als Brabant. “Het is een traditie geworden die we niet willen doorbreken. Daar is het veel te leuk voor! Er is nog zoveel enthousiasme vanuit ons maar ook vanuit het publiek. Een betere reden om door te gaan is er niet.”

Die zachte G zat er altijd al in. Maar hoe ‘Groots’ zijn carričre zou worden daar had Guus Meeuwis nog geen idee van toen hij in 1995 met de band Vagant zijn eerste grote hit scoorde met Het is een Nacht ... (Levensecht). Inmiddels kan hij terugkijken op een ruim 14-jarige artiestenloopbaan met naast de drie albums die hij met Vagant uitbracht (Verbazing, Schilderij en Een voor Allen), ook vier solo cd's (Guus Meeuwis, Wijzer, Hemel Nr. 7 en NW8), een overzichtsalbum om in 2005 zijn tienjarig artiest-zijn te vieren (10 jaar Levensecht) en verschillende live cd’s en dvd’s.

Ligt de nadruk bij Guus Meeuwis & Vagant nog op de feestnummers, bij de daaropvolgende solo albums Guus Meeuwis(2002), Wijzer (2005) en Hemel Nr. 7 vertolken de luisterliedjes de hoofdrol. Niet alleen het publiek weet dit te waarderen, de erkenning voor de artiest Guus Meeuwis komt ook uit officiële hoek. In 2006 krijgt Guus een Gouden Harp uitgereikt. Hij krijgt deze prijs omdat hij volgens het jury rapport 'zich tijdens zijn carričre op zeer bijzondere wijze verdienstelijk heeft gemaakt voor de Nederlandse lichte muziek.

Guus: Ik was natuurlijk hoogst vereerd, maar dacht wel: een oeuvre prijs? Ik ben net begonnen!
In mijn dankwoord grapte ik dan ook: Je kunt het beter een hors d'oeuvre prijs noemen.. Maar zonder gekheid, wat ik wel ontzettend leuk vind is dat door deze prijs ook de liedjes die ik met Vagant heb gedaan erkenning hebben gekregen. 'Het is een Nacht (Levensecht') is een evergreen, maar achteraf blijkt dat ook een nummer als  'Per Spoor (Kedeng Kedeng)' van invloed is geweest op het Nederlandse muzieklandschap."

In mei 2009 is het nieuwste Guus Meeuwis album NW8 uitgekomen. De titel van de cd verwijst naar de postcode van de beroemde Abbey Road Studio’s waar de cd is opgenomen.
Op NW 8 staan 15 nieuwe songs die Meeuwis voor het grootste deel samen schreef met Jan Willem Rozenboom en JW Roy. Bij het album NW8 is een dvd gevoegd met hierop de live registratie van de nieuwe liedjes, backstage footage en interviews. Allen opgenomen in de legendarische studio. Guus: "De camera crew was overal bij aanwezig. Als fly on the wall registreerden ze het opnameproces, de lol die we hadden, maar ook de twijfel en de moeilijke momenten.. Het is daardoor een prachtig document geworden. Al was het maar als een herinnering aan een zeer bijzondere week." Zelden is het opnameproces van een album zo ongecensureerd vastgelegd. Het geeft de limited edition van NW8 een unieke meerwaarde.

Vanaf oktober 2009 zijn Guus en zijn band ook weer te zien in een groot aantal theaters in Nederland. Met zijn NW8 Theatertour start hij op 5 oktober in Haarlem en op 30 maart 2010 vindt de afsluiting plaats in Koninklijk Theater Carré. “Na het zweet van een tour langs de poppodia, het muzikale festijn van de stadionconcerten in Eindhoven en Heerenveen en een zomer vol festivals is het nu tijd dat ik weer wat dichter bij u kom zitten in het theater. Graag praat en zing ik u bij over een bijzondere periode”, aldus Guus. De ronde langs de theaters volgt op vier eerdere, zeer succesvolle theatertours.

prijs
op aanvraag
tijd

75 minuten live met band

prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en typfouten

 

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  
 
 
 

 

 

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010