HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

3475.00 excl BTW
Incl geluidsinstallatie
30 tot 40 minuten
 
i.c.m. Band, orkest of fanfare
prijs op aanvraag
Phantom Act
op aanvraag

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

------

:: BOEKINGEN::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
stuur een mail..

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

 • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
 • Gratis advies en vrijblijvende offertes
 • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
 • wij zijn een onafhankelijk buro
 • 24 uur per dag bereikbaar
 • professionele artiesten en faciliteiten
 • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
 • vervanging bij ziekte e.d.
 • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
 • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

BOEKINGEN OF INFO OVER HET  BOEKEN OF INHUREN VAN

BEN CRAMER

GEERLING EVENEMENTEN EN ARTIESTEN VERTEGENWOORDIGD EXCLUSIEF DE BOEKINGEN VAN BEN CRAMER

zie ook www.bencramer.nl

Ben Cramer verzorgt optredens door het hele land met zijn musicalrepertoire alsmede zijn bekende hits zoals: De Clown, ZaiZaiZai, De Oude Muzikant etc.etc.


Maar ook zingt deze veelzijdige zanger ook Covers en evergreens zoals: Delihlah, Release Me, The Last Walz etc. etc.

Tevens is Ben inzetbaar met een spectaculaire Phantom of the Opera act in samenwerking met een gespecialiseerd laser en licht bedrijf.

 

Ben Cramer. Wie de clown zegt..zegt Ben Cramer, Vrede, Alles is anders, De oude muzikant, Desiree ZaiZiaZiaZai ? Dat is Ben,... Maar wie musical zegt..zegt ook Ben Cramer. Ben heeft hoofdrollen vertolkt in o.a. The Phantom of the Opera, Evita, Chicago, Aida, Chess, Beauty and the Beast en "op hoop van zegen". Vanaf januari 2011 weer een hoofdrol (dijkgraaf Van den Heerick ) in "1953 de musical" ( een verhaal over de watersnoodramp ).

Het repertoire van Ben is groot, net zoals de mogelijkheden waar u Ben voor kunt inzetten. Vanzelfsprekend brengt hij zijn oude bekende hits, maar zingt hij ook evergreens, ballads en dance-classics. Deze veelzijdige zanger / entertainer is inzetbaar voor ieder evenement

Ben Cramer heeft maar liefst 21 hits op zijn naam staan, zit meer dan 40 jaar in het vak maar heeft nog steeds de zelfde kracht en gedrevenheid als toen hij net begon, en dat is zeker te merken tijdens zijn optredens.
U kunt Ben boeken voor 30 tot 40 minuten incl geluidsinstallatie.
 
Een heel andere act is de volgende:

 

Openingsspektakel

The Phantom !!!


Stelt u zich voor....spannende muziek, duisternis, en ineens schieten de spectaculaire laserstralen de ruimte in. Vanuit het niets staat temidden van deze kleurensensatie The Phantom..De enige echte. Waarlijk een imponerende opening of verrassing voor uw evenement i.s.m. ons laser en lichtbedrijf. Na dit schitterende nummer kan Ben later terugkomen met een regulier optreden. Informeer naar de mogelijkheden.

-----------------------------------------------------

 • Ben is ook in te zetten als gastheer voor uw evenement, gepaard gaande met spetterende optredens.
 • Aanpasbaar repertoire voor ieder evenement en doelgroep. bijv. Musical Highlights, Hits van Toen en Nu, Las Vegas repertoire, bijna alles is mogelijk met het ongelooflijk brede stemgeluid van Ben !
 •  
 • Ben is ook live te begeleiden door uw eigen Orkest, Fanfare of Harmonie. Informeer naar de mogelijkheden.
 • BIOGRAFIE

   Ben Cramer werd op 17 februari 1947 in Amsterdam geboren. Al op zeer vroege leeftijd ontwikkelde hij een grote interesse in muziek.

  In 1967 werd zijn eerste single “ZAIZAIZAIZAI”uitgebracht die de 7e plaats in de hitparade haalde. Na deze single volgden een aanzienlijk lange rij hits (21), waarvan oa. “De Clown”, “De Oude Muzikant” en ”Vrede” enorme bestsellers werden.

  In 1973 vertegenwoordigde Ben Cramer Nederland op het Eurovisie Songfestival in Luxemburg. De daarop volgende jaren maakte Ben tournees door o.a. Australië, Bulgarije en Japan. Ook in Las Vegas verzorgde hij  in die jaren tientallen optredens in de meest gerenommeerde hotels. Daarnaast verscheen hij ook diverse malen op tv, o.a. tweemaal in de zeer bekende Mike Walsh Show (Australië) en scoorde daar een hit met “There’s a fine place”. Tevens behaalde hij eerste prijzen op Songfestivals in Innsbruck(1969), Rio de Janeiro (1969), Athene(1970), Sofia(1971), Oostende(1971), Tokio(1972/’75), Malta (’82). Ben Cramer kon toen al terugkijken op een zeer succesvolle carrière met 21 hitsingles en 3 gouden albums. Na een rustige periode tussen 1980 en 1982 kwam hij sterker terug dan ooit.

  Een nieuwe manier van presentatie, zang en repertoirekeuze zorgden voor een reeks successen zoals “Laat me, “Desirée”, “Een vriend als jij”, (Perhaps love) en een nieuwe versie van ZAIZAIZAIZAI.

  In 1986 kwam er een wending in zijn solocarrière. Bij het Nooy’s Volkstheater speelde hij in dat jaar zijn eerste toneelrol in het stuk “In Holland staat een huis”, met o.a. Dick Rienstra, Hanny Vree en Hans Boskamp.

  In 1989 speelde hij de rol van Juan Peron in de musical EVITA bij het Koninklijk Ballet van Vlaanderen, een rol die hij overigens ook in de USA vertolkte, ondermeer in Arizona en Californië (Civic Light Opera House, 1990).

  In het seizoen   1991-1992 schitterde Ben in de musical CHICAGO, als de pleitende advocaat Billy Flinn (Koninklijk Ballet van Vlaanderen)

  Augustus 1993 t/m 1996 vertolkte hij  de prachtige en gecompliceerde hoofdrol in de THE PHANTOM OF THE OPERA (Joop van den Ende Theaterproducties)

   

  In januari 1997 hernam hij nog èènmaal de rol van Peron (Evita) in het Koninklijk Theater Carré (Joop van den Ende Theaterproducties)

  September 1999 t/m april 2000 speelde hij de hoofdrol van Grimaldini in de voorstelling PINOKKIO (Studio 100)

  September 2000 tm december 2000 speelde hij de hoofdrol  'MIjnheer de Boer' in de musical "De Tijd affaire" t.g.v. het 100 jarig bestaan van de Rabobank

  Augustus 2001-2003  vertolkte hij de rol van Zoser in de musical AIDA (Joop van den Ende Theaterprodukties)

  Vanaf  Oktober 2003 – Mei 2004  speelde hij in de musical ROMEO & JULIA de rol van Broeder Lorenzo (Music Hall)

  September 2005 t/m juli 2006  speelde hij de rol van Maurice,  in Beauty and the Beast (Joop van den Ende Theaterproducties)

  September 2006 t/m april 2007  in de musical CHESS, de rol van Molokov (Mark Vijn Producties)

  Vanaf oktober 2008 t/m april 2009  in  de musical “Op hoop van zegen”, de rol van reder Bos (Ruud de Graaf/Hans Cornelissen Producties)

  Naast zijn theateractiviteiten bleef Ben Cramer ook werken aan zijn solocarrière.

  In 1991 verscheen zijn album ALLES WORDT ANDERS, met opmerkelijke singles als “ Vergeet het maar” en “Ik wil alles”.

  Voor deze CD werd Ben in april 1992 bekroond met een Edison. In 1993 zag de CD “IN BALANS” het levenslicht, met daarop Ben’s nederlandstalige interpretatie van diverse bekende Franse chansons.

  In 1995 verscheen een van zijn beste albums: MUSICAL EMOTIONS, een must voor de vele musicalliefhebbers die Nederland rijk is.

  In oktober 2005 was daar de release van het album DE ANDERE KANT, een “loungy” samenwerking met de te vroeg overleden pianist/arrangeur Glenn Corneille.

  In 2007  is het 40 jaar jubileum gevierd met een groot concert in “SPANT” in Bussum, met een live registratie en 35 man orkest. Er werd een Jubileum DVD/CD geproduceerd waarop ook diverse duetten met o.a. Liesbeth List, Joke de Kruyf , de sopraan Waldin Roes en The Dutch Diva’s. Dit concert is door Omroep Max in 2 delen uitgezonden op tv.

  In september 2008 is er een nieuw Nederlandstalig musical album verschenen met de titel "Musicals 'de mooiste'". Dit door Ben zelf samengestelde album bevat 19 Nederlands gezongen hoogtepunten uit de grootste en bekendste musicals van de laatste 20 jaar. Hieronder ook de nieuwe single “Achter de Horizon”uit de musical Op Hoop van Zegen, welke in première gaat op 7 december 2008.  

  Daarnaast is hij veelvuldig op de vaderlandse podia te vinden met zijn vertolkingen van prachtige musicalmelodieën, vaak ook met extra begeleiding van koren en/of (harmonie)orkest.

  Tevens zijn er  nog altijd de optredens met het alom bekende repertoire, én een door hemzelf ontwikkelde fenomenale Phantom-act met prachtige lasershow.

  Ook op TV en filmgebied heeft Ben acte de présence gegeven. Hij speelde gastrollen in o.a.: Flodder, Westenwind, Baantjer, Spangen en vertolkte rollen in de bioscoopfilms “De Zeemeerman” en “Filmpje”, en in de nieuwe Vara tv-serie “Gebak van Krul”.

  Zijn zo herkenbare stemgeluid is ook terug te vinden in de tekenfilm “De Notenkraker” én in de -door Dick van Dyke beroemd gemaakte- rol van schoorsteenveger in de Nederlandse versie van Walt Disney’s “Mary Poppins”(1998)..

   

  prijs
  3475.00 tape act excl BTW
  INCL. GELUID
  tijd

  30 tot 40 minuten

  prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en typfouten

   

   

  :: Keuzemenu ::

  ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

  WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  
   
   
   

   

   

   

   
   
  alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
  Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
  Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010